HIF - BoIS Båttur, dryck, mat och fotboll.

Beskrivning

Den 19 augusti, 2018 var det dags för fotbollsderby igen. Denna gång på bortaplan, Helsingborgs IF mot Landskrona BoIS. Creandia ansvarade för omhändertagandet av BoIS sponsorer inför matchen. Det bjöds på mat och en spännande båttur till antagonisternas näste.

Syftet var att skapa de bästa förutsättningarna för en härlig upptaktsträff inför drabbningen. Framför allt att se till att VIP-gästernas förväntningar kunde överträffas, och att Creandias värdskap fick sätta en extra guldkant på tillvaron. Nätverkande, samvaro och gemenskap.

UppdragsgivareLandskrona BoIS

Genomförande19 augusti, 2018

01Projektbeskrivning

Utmaning

Utmaningen låg främst i att samla, serva och förflytta så många människor från en stad till en annan, och att göra detta med feststämningen på topp, samtidigt som mat och dryck serverades med glada leenden och välkomnande gester.

02Utmaningen

Vårt arbete

Creandia ansvarade för såväl planering och projektledning, som för värdskap och genomförande. Det gällde att se till att uppslutningen var stor, att service och support var av högsta klass, samt att såväl uppdragsgivarens och alla gästernas önskemål och krav kunde tillgodoses … och övertrumfas.

03Vårt arbete

Resultat

Några timmar innan matchstart, träffades alla gäster på Erikstorps lunchrestaurang, på Stadshuset i Landskrona. Vi avnjöt en härlig buffé med välsmakande vin. Sedan begav vi oss till hamnbassängen där det väntade en special-chartrad båt som tog oss till Helsingborg. Creandia hade pyntat med BoIS-färger, och genomförde lekar, tävlingar och hyss under färden. Det blev en härlig tur och en god kamp.

04Resultatet

Vi skapar upplevelser. Låt oss skapa din.