Dennis nya hemsida En snabbare, modernare Dennis.

Beskrivning

Vi fick i uppdrag av Dennis Westerberg att designa och bygga om hans hemsida. Uppdraget innebar en total renovering av hans nuvarande webbplats som var utdaterad.

Dennis Westerberg är föreläsare, författare, ståuppare och coach. Hans varumärke växer för varje dag och han behövde en hemsida som bättre kan förmedla hans budskap till besökarna. Projektet innebar att ta fram en unik design som matchar hans nya varumärke men samtidigt var enkel att överskåda och förstå.

Hemsidan byggdes med Wordpress som grund. Wordpress är en plattform för att hantera mer eller mindre innehåll på hemsidor, detta gör det enkelt för Dennis att själv hantera informationen på sin hemsida. Hans nya hemsida har stöd för köp av hans böcker samt biljetter till kommande öppna föreläsningar.

UppdragsgivareDennis Westerberg

Genomförande30 november, 2018

01Projektbeskrivning

Utmaning

Dennis är en produktiv person som balanserar många projekt samtidigt. Hemsidan behövde därför vara anpassad för flera olika områden. Hemsidan skulle även vara säljande men inte för påtvingande.

I Dennis bransch pratar man mycket om mental hälsa. En nisch som blivit populärt de senaste åren. Det var därför viktigt att sticka ut från mängden och låta hans personlighet vara i framkant. Innehåll var ett stort fokus-område, dels i marknadsföringssyfte men också för att Dennis vill kunna dela med sig av sig själv och sina insikter kostnadsfritt till fler läsare.

02Utmaningen

Vårt arbete

Efter några prototyper så framtogs en design som harmonierade väl med Dennis varumärke. Hemsidan byggdes i nära samarbete med Dennis för att se till att alla bitar föll på plats.

Det finns olika sätt att jobba på när man producerar en hemsida. Vi valde att först skissa upp hur vi tänkte att användarupplevelsen skulle vara. Tack vare Wordpress och tillgängliga verktyg kunde vi påbörja design och layout samtidigt som hemsidan byggdes. Arbetet blev därför snabbare genomfört vilket drar ned på kostnaden för jobbet.

03Vårt arbete

Resultat

En modernare, snabbare och responsiv hemsida som skapar möjligheter för både kunder och besökare att ta del av vad Dennis Westerberg har att erbjuda.

Dennis nya hemsida är numera en plattform för Dennis kommande innehåll. En hemsida där man enkelt kan ta del av hans insikter och som informerar besökarna. Hemsidan är betydligt snabbare än den föregående sidan vilket ger användaren en bekvämare upplevelse.

Nu är det bara för Dennis att börja skapa innehåll och fortsätta göra det han gör bäst: Skapa välmående.

04Resultatet

Vi skapar upplevelser. Låt oss skapa din.