BoIS - HIF VIP-Event under rivalmatch.

Beskrivning

Den 15 maj, 2018 spelade Landskrona BoIS derbymatch mot Helsingborgs IF på Landskrona idrottsplats. Creandias uppdrag var att producera ett VIP-event i samband med matchen med Landskrona BoIS som uppdragsgivare.

Syftet var att skapa ett event med inbjudna VIP-gäster. Ett varumärkesstärkande evenemang med mingelmöjligheter och delikatesser som en härlig upptakt inför sammandrabbningen.

UppdragsgivareLandskrona BoIS

Genomförande15 maj, 2018

01Projektbeskrivning

Utmaning

Den största utmaningen var att finna rätt leverantörer till detta specifika syfte. Ganska snart stod vårt val klart. Erikstorps Kungsgård gör nämligen ingen besviken. Fler samarbeten i samma anda väntar framöver.

02Utmaningen

Vårt arbete

Inledningsvis gällde det att försäkra oss om att vi verkligen förstått uppdragsgivarens krav och önskemål. Annars riskerar man att leverera ett evenemang som ingen bett om.

Så snart syfte, mål och kravställning var formulerat och uppfattat, påbörjades skapandet av evenemanget, som en idé, ett koncept. Många förslag togs fram. En del ratades. Annat fick vara kvar.

På dagen för genomförandet stod service och bemötande högst på prioriteringslistan. Inget VIP-event utan VIP-leenden. Äkta och från hjärtat.

03Vårt arbete

Resultat

Ett par timmar innan matchstart träffades Landskrona BoIS VIP-gäster och medbjudna kunder i en specialuppbyggd restaurang. Det blev mingel, mat och dryck. Erikstorps Kungsgård levererade läckerheterna och Creandia stod för inbjudan, service, bemötande, eventdesign och logistik. Uppdragsgivaren Landskrona BoIS var överförtjust. Så även besökarna.

04Resultatet

Vi skapar upplevelser. Låt oss skapa din.