Kommunikation Ditt budskap. Vår passion.

Vårt uppdrag är att fängsla konsumenter, reta deras sinnen, och väcka deras passion till liv. Du har redan det alla söker. Vår uppgift är att låta världen få veta.

Läs mer

Hur jobbar er verksamhet för att stärka er kommunikation och ert varumärke?

Verksamhetens varumärke & kommunikation är oändlig. Den innefattar klädsel, personlighet, färger, form och mycket, mycket mer. IKEA har fattat, Apple har fattat.. har du fattat?

”Syns du inte, finns du inte”, ett uttryck som de flesta har hört. Räddningstjänsten syd använde det till och med som sin slogan för en kampanj om reflexvästar, genialiskt kan vi tycka. Hur du syns handlar så mycket mer om dina marknadsföringsinsatser, det handlar om att vara tydlig och konsekvent.

Hur kommer det sig att vi kan börja tänka på ett företag genom att enbart se en specifik färg, att höra en viss melodi eller att läsa en specifik mening? Företag som har förstått vikten av att vara konsekventa i sin kommunikation vet också vilken slagkraft det kan ge. Varje detalj i din verksamhet som syns utåt bör återspegla din verksamhets inre. Färg, form, melodi och språk, allt ska kunna kopplas direkt till din verksamhet och ska alltid återspegla verksamhetens värderingar och målgrupp.

Igenkänning

Oavsett om det är en flyer, en kampanj eller en annons. Ditt varumärkes färg, form och stil ska kännas igen direkt.

Tydlighet

Vem ni är och vad ni gör är frågor som åskådaren enkelt ska kunna tyda utifrån er kommunikation.

Trygghet

En verksamhet som är konsekvent och tydlig, är i många fall ett tryggare och enklare val.

Kommunikationsuppdrag

Så skapade vi en visuell identitet för Bjuvsfesten. Bjuvsfestens grafiska profil.

Under flera år har Bjuv arrangerat en årlig stadsfest för att lyfta kommunen och dess invånare. Festen har tidigare gått under namnet Bjuvsfestivalen och Bjuvskalaset men satsar nu på nytt under namnet ”Bjuvsfesten”.

Creandia har fått i uppdrag av Bjuvs kommun att producera hela evenemanget, en del av projektet var att ta fram en ny grafisk profil.

Bjuvsfesten ska agera som ett modernt och hållbart evenemang. Den grafiska identiteten ska reflektera det moderna och hållbara tänkesättet samtidigt måste identiteten även kunna kopplas till Bjuvs kommuns egna varumärke.

...
Läs mer

Kommunikation är A och O. Vårt uppdrag är att vara A till Ö.

Vårt uppdrag är att vara din kompletta kommunikationspartner, oavsett ändamål. Vi ser till att du syns, och att du gör det på ett sett som är konsekvent och tydligt.

Vi besitter ett brett nätverk och en ännu bredare kompetens. Detta gör att vi kan leverera allt från koncept till något konkret, utan att du behöver tänka på något annat bortom resultatet. Vi producerar grafiska identiteter, reklammaterial, marknadsföringsplaner och utvecklar din kommunikation både digitalt och analogt. Med oss som partner har du alltid någon att vända dig till gällande dina kommunikationsbekymmer, någon som lyssnar och som alltid kan leverera konsekventa resultat.

Oavsett om det är något man kan känna på, lukta på, se på eller smaka på. Kanske är det något man kan interagera med, lära sig med eller utvecklas med. Vi älskar att skapa upplevelser, och vi vill att din kommunikation ska bli en unik upplevelse för slutanvändaren.

Grafisk design

Vi tar fram din grafiska identitet. Logotyper, färg och formspråk som återspeglar er. Vi applicerar detta i all tänkbar kommunikation som ni önskar.

Digitala upplevelser

Vi ser potential i den digitala världen. Vi designar och programmerar för att ge unika upplevelser som är roliga, betydelsefulla och målinriktade.

Marknadsföring

Vi ser till att du syns, och vi gör det med din vision och budget i åtanke. Vi kan med traditionell och digital marknadsföring hitta nya kunder till er verksamhet.

Kommunikationstjänster. Detta kan vi erbjuda.

Varumärkesidentitet

Vi älskar att ta fram unika varumärken. Logotyper, formspråk, färgval och typsnitt spelar alla en viktig roll och anpassas efter din målgrupp.

Reklammaterial

Flyers, visitkort, broschyrer, annonser, banners eller rollups. Vi har ett öga för design och hjälper er hela vägen från idé till leverans av produkt.

Webbproduktion

Vi skapar moderna, responsiva hemsidor och digitala upplevelser. Vi jobbar med modern teknik som ökar interaktivitet och säkerhet.

Innehållsproduktion

Innehållsmarknadsföring är en stor och kraftfull marknadsföringsform. Vi skapar unikt innehåll till era sociala medier och digitala kanaler.

Marknadsföring

Vi jobbar med traditionella, moderna och digitala marknadsföringsformer. Vi älskar att hitta unika sätt att fånga människor och förmedla budskap.

Copywriting

Vi skriver engagerande och informativa texter som anpassas utefter den målgrupp som ska konsumera innehållet.

Fotografering

Vi fångar minnen, upplevelser och känslor på bild. Vi gör produkter säljande, ansikten mindre främmande och berättar din story genom linsen.

Videoproduktion

Vi kombinerar bild, rörelse, ljud och storytelling för att informera och engagera åskådarna på ett sätt som få andra medier kan åstadkomma.

Motion graphics

Animationer, vinjetter och rörlig grafik i kombination med ljud är en unik mediaform som kan användas för att engagera åskådare på ett unikt sätt.

Ingen uppgift är för stor. Ingen detalj är för liten.

Vi skapar upplevelser. Låt oss skapa din.