Eventbyrå Vi skapar upplevelser.

Ingen uppgift är för stor … ingen detalj är för liten. Creandia består av ett team av hjältar: idérika, noggranna och servicemedvetna. Allt för att skapa unika och hållbara evenemang.

Läs mer

Event är varumärkesbyggande, relationsstärkande & riktigt, riktigt j*kla kul.

Evenemang handlar inte bara om en rolig upplevelse, det kan även vara ett verktyg som företag och organisationer kan uttnytja för att skapa en stark och äkta påverkan i en allt mer artificiell värld.

Minnen kan få oss att skratta, att gråta… ja, till och med att känna kärlek. Med ett event så har vi möjligheten att påverka människors åsikter, uppfattningar och känslor om sig själva, om ert företag eller om en hel stad genom att skapa upplevelser och minnen som fäster sig. Oavsett om vi pratar om evenemang i teambuilding-syfte eller som eventmarknadsföring så ger evenemang, oss som företag, organisation eller verksamhet, chansen att stärka våra varumärken.

När vi arrangerar ett evenemang så får vi chansen att skapa nya relationer och att förbättra de vi redan har. Genom att investera i människor så investerar vi indirekt i oss själva.

Varumärket

Skapa en positiv känsla kring ditt varumärke genom att ge människor en positiv upplevelse.

Relationer

Evenemang ger verksamheter chansen att skapa och förbättra personliga relationer, både internt och externt.

Budskapet

I samband med en fantastisk upplevelse kan vi med en stark slagverkan förmedla ert budskap till rätt målgrupp.

Evenemangsuppdrag

Den blåa dagen kom till Landskrona. Mustaschkampen.

Mustaschkampen är en årlig rikskampanj som pågår under höst- och vintermånaderna till förmån för prostatacancer och manlig hälsa. 2018 deltog Landskrona för fösta gången i kampanjen.

Prostatacancer är Sveriges vanligaste sjukdom. Varje år får tusentals män diagnosen. Mustaschkampen är ett folkhälsoinitiativ med syfte att upptäcka prostatacancern tidigt genom att öka kunskapen om sjukdomen samt inspirera till hälsosammare levnadsvanor.

...
Läs mer

Kompetens, erfarenhet och kreativitet - grunderna till ett lyckat evenemang.

Det kvittar vad evenemangets syfte är, att skapa ett lyckat event är svårt. Det är många pusselbitar som ska falla på plats och det är inte ovanligt att oförutsedda händelser uppstår. Därför är kompetens viktigt, men erfarenheten ännu viktigare.

I sju år har vi producerat en stadsfest som ska tillfredställa 300.000 personer, kommunen och alla företag som går in och stödjer projektet. Samtidigt får vi inte tappa fokus på evenemangets ursprung. Lärdomarna från detta är värdefullare än något annat, och varje år lär man sig något nytt. Creandia är i grund och botten problemlösare. Vår kompetens visar hur vi ska göra, vår erfarenhet visar vad vi ska göra och vår kreativitet gör att vi kan genomföra evenemangsuppdrag på nya och spännande sätt.

Förarbete

Vi planerar, strukturerar och marknadsför evenemang utifrån uppdragsgivarens vision och målgrupp.

Genomförande

Vi har stenkoll på varenda aspekt av ditt event, och vi genomför med självsäkerhet. Problem uppstår, vi löser dem.

Efterarbete

Vi utvärderar evenemanget och ger dig en solklar bild på resultatet. Vi skickar våra foto, film efter era önskemål.

Vi skapar upplevelser. Låt oss skapa din.